Αρχική Σχολή Γονέων Πώς να υποστηρίξετε την κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού σας

Πώς να υποστηρίξετε την κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού σας

Τα παιδιά καθώς περνούν στην προεφηβεία, αρχίζουν σταδιακά και αλλάζουν. Είναι το μακρύ ταξίδι προς την ωρίμανση που τώρα μόλις ξεκινά. Ποια όμως η στάση των γονιών; Πώς πρέπει να συμπεριφερθούν μπροστά σε αυτές τις μεγάλες αλλαγές;
Στις 15 Φεβρουαρίου αρχίζει στην Ελληνοαμερικανική Ένωση το εργαστήριο γονέων που τους βοηθάει να κατανοήσουν καλύτερα τις ανάγκες του παιδιού τους στο μεταβατικό στάδιο της προεφηβείας και εφηβείας και να το υποστηρίξουν ώστε να αξιοποιήσει τα ταλέντα του, να αναπτύξει συναισθηματική νοημοσύνη και ανθεκτικότητα και να είναι σε θέση να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις προκλήσεις της ζωής του.

Το εργαστήριο οργανώνεται σε 3 δίωρες συναντήσεις κάθε Δευτέρα απόγευμα, με εισηγήτρια την Δρ. Σοφία Πρωτόπαπα, η οποία, μεταξύ άλλων, ασχολείται ερευνητικά με την θετική ψυχολογία, τα ταλέντα και δυνατά σημεία του ανθρώπου και την προσωπική ευημερία, ενώ συνομιλεί συχνά με γονείς εφήβων ως Director του Career Development Office του Hellenic American College.

Εργαστήριο 6 ωρών για γονείς εφήβων

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στα τηλ. 2103680006 και 2103680038, ή να στείλουν μήνυμα στη διεύθυνση: training@hau.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.