Αρχική InfoMommy Συμβουλές Πώς πρέπει να απλώνουμε τα ρούχα;

Πώς πρέπει να απλώνουμε τα ρούχα;

578EBA6EE35258C27885E121986F4E4AΤο άπλωμα των ρούχων έχει τη δική του ξεχωριστή τεχνική. Διαβάστε και ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα την επόμενη φορά που θα μαζέψετε τα ρούχα από την απλώστρα σας.

1. Πάντα απλώνουμε τα ρούχα στο μπαλκόνι ή στη βεράντα αποφεύγοντας το στεγνωτήριο.

2. Ειδικά τα τζιν παντελόνια και οι πετσετες του μπάνιου αν παρατηρήσετε μετά το στέγνωμα είναι σκληρά και κάπως "άγρια" ως προς την υφή τους.  Εάν στην αρχή του ξεβγάλματος  στο πλυντήριο, προσθέσετε ένα φλιτζάνι άσπρο ξύδι θα δείτε ότι θα μαλακώσουν.

3. Τα μπλουζάκια και τα φανελάκια τα απλώνουμε πάντα από τις άκρες και ποτέ από τους ώμους.

4. Αποφεύγουμε να τα διπλώνουμε κατά το άπλωμα στο σχοινί καθώς αργούν να στεγνώσουν και "τσακίζουν" γεγονός που δυσκολεύει το σιδέρωμα.

5. Για να μην είναι τσαλακωμένα τα ρούχα όταν τα απλώνουμε, προσέχουμε να μην στοιβάζουμε πολλά ρούχα στο πλυντήριο.

6. Τα φορεμένα ρούχα που δεν έχουν "ταλαιπωρηθεί" ή λερωθεί μπορείτε να τα απλώσετε σε μια απλώστρα και να τα αφήσετε να αεριστούν χωρίς να τα πλύνετε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.