Αρχική InfoMommy Συμβουλές Πώς πρέπει να τοποθετούμε τα παγωτά και τις γρανίτες στο ψυγείο για να μην λιώνουν;

Πώς πρέπει να τοποθετούμε τα παγωτά και τις γρανίτες στο ψυγείο για να μην λιώνουν;

ice cream 012 copyΠαγωτά και γρανίτες κάθε καλοκαίρι μονοπωλούν τις επιλογές των παιδιών που ζητούν κάτι γλυκό και συνάμα δροσιστικό για να αντιμετωπίσουν την έντονη ζέστη. Το ξέρετε ότι η σωστή κατάψυξη των καλοκαιρινών αυτών εδεσμάτων εξασφαλίζει και την διάρκεια ζωής τους χωρίς πιθανές αλλοιώσεις; Κι όμως είτε αγοράζετε παγωτό από κάποιο κατάστημα είτε το φτιάχνετε μόνοι σας θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι η κατάψυξη θα πρέπει να βρίσκεται σε θερμοκρασία 0 έως -10 βαθμούς ούτως ώστε παγωτά και γρανίτες να κρατάνε την υφή τους. Να θυμάστε όμως ότι η  κατάλληλη  θερμοκρασία για να τα σερβίρετε, είναι λίγο λιγότερη από την θερμοκρασία δωματίου. Για αυτό κάθε φορά που θα βγάζετε το παγωτό από το ψυγείο φροντίστε να περιμένετε 1-2 λεπτά, για να προσαρμοστεί στο περιβάλλον.

Μάλιστα ειδικά για τις γρανίτες θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αντί να τις τοποθετείτε ξαπλωτές στα ράφια της κατάψυξης θα πρέπει να τα τοποθετείτε καθέτως και ανάμεσα στις σχάρες όπως δείχνει και η φωτογραφία. Life-Hacks_Freezer-Pops


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.