Αρχική InfoTeens Σχέσεις - Ψυχολογία Πώς τα στερεότυπα της κοινωνίας εγκλωβίζουν τα κορίτσια - Δείτε το βίντεο

Πώς τα στερεότυπα της κοινωνίας εγκλωβίζουν τα κορίτσια - Δείτε το βίντεο

UNSTOPPABLE LikeAGirl«Τα κορίτσια δεν είναι γενναία» και «τα κορίτσια δεν είναι δυνατά» αποτελούν ορισμένες ατάκες ταμπού που φαίνεται να μην ταιριάζουν με την εποχή μας. Ένα πρωτότυπο, κοινωνικό εγχείρημα της Always αποκαλύπτει ότι πολλά κορίτσια σήμερα αισθάνονται περιορισμούς από τα στερεότυπα που έχει δημιουργήσει η κοινωνία για τις γυναίκες. Στην πραγματικότητα, τα στοιχεία από τη νέα έρευνα της Always για την "Αυτοπεποίθηση και την Εφηβεία" δείχνουν ότι το 72% των κοριτσιών αισθάνεται περιορισμούς από την κοινωνία, η οποία νιώθουν ότι τους υπαγορεύει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν.

H Always που κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της γυναικείας υγιεινής παγκοσμίως, ανακοινώνει το λανσάρισμα του νέου online βίντεο με τίτλο "Always ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ", το οποίο αναδεικνύει πως τα στερεότυπα της κοινωνίας έχουν ουσιαστική επίπτωση στην αυτοπεποίθηση των κοριτσιών, ειδικά στην αρχή της εφηβείας. Κορίτσια και γυναίκες, με διαφορετικό υπόβαθρο και ηλικίες, ρωτήθηκαν αν τους είχε ποτέ ειπωθεί ότι θα έπρεπε ή δεν θα έπρεπε να κάνουν κάτι, επειδή είναι κορίτσια. Μάθετε περισσότερα για τις απαντήσεις τους, παρακολουθώντας το βίντεο παρακάτω.

Η Always καλεί τα κορίτσια και τις γυναίκες σε κάθε σημείο του πλανήτη να διαλύσουν τους περιορισμούς, κάνοντας περήφανα share τις στιγμές που είναι ασταμάτητες #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ. Τράβηξε φωτογραφία ή βίντεο ή στείλε ένα μήνυμα χρησιμοποιώντας το hashtag #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ για να πάρεις θέση και να δείξεις στα νέα κορίτσια σε όλο τον κόσμο ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα!

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.