Αρχική InfoMommy Συμβουλές Πώς θα απολυμάνω το σφουγγάρι της κουζίνας;

Πώς θα απολυμάνω το σφουγγάρι της κουζίνας;

stinkyspongeΗ κουζίνα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως καθαρή και να την φροντίζετε με σχολαστικότητα καθώς τα μικρόβια παραμονεύουν να φωλιάσουν στα τρόφιμα με άμεσο κίνδυνο για την υγεία όσων τα καταναλώσουν. Το σφουγγάρι της κουζίνας θα πρέπει ανά τακτά διαστήματα να το απολυμαίνετε. Πώς;

Ακολουθείστε τις παρακάτω συμβουλές:

Βάλτε στα χέρια σας γάντια από καουτσούκ. Αφού καθαρίσετε το σφουγγάρι με απορρυπαντικό πιάτων και το ξεπλύνετε κάτω από τρεχούμενο νερό, βάλτε σε ένα μικρό μπολ ζεστό νερό και λίγο χλωρίνη.
Αφήστε το σφουγγάρι να μουλιάσει μέσα στο μπολ για 5-10 λεπτά. Πιέστε το σφουγγάρι μια-δυο φορές, ώστε να απομακρυνθούν όλα τα μικρόβια από πάνω του.Ξεπλύνετε το καλά και πολλές φορές κάτω από κρύο νερό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter