Αρχική Deco Πώς θα διακοσμήσετε το τραπεζάκι του σαλονιού - Ιδέες και προτάσεις

Πώς θα διακοσμήσετε το τραπεζάκι του σαλονιού - Ιδέες και προτάσεις

Πίσω από κάθε συνδυασμό που σας αρέσει σε ένα xώρο υπάρχει μια διακοσμητική θεωρία βασισμένη στο μέγεθος-όγκο, τα σχήματα, τις αποχρώσεις και το διακοσμητικό ύφος-στυλ κάθε στοιχείου σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα.

Για μια απόλυτα πετυχημένη εφαρμογή, κάθε ιδέας, στο δικό σας χώρο, εσείς πρέπει να προσθέσετε το βασικότερο. Τη λειτουργικότητα κάθε διακοσμητικής πρότασης, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, συνήθειες και χρήση του κάθε χώρου - σημείου του σπιτιού.


Με το ίδιο αυτό σκεπτικό οφείλετε να σκεφτείτε είτε θέλετε να διαμορφώσετε το σύνολο του καθιστικού που όμως π.χ. στο δικό σας σπίτι έχει και χρήση τραπεζαρίας ή γραφείου, είτε ένα μεμονωμένο σημείο π.χ. το τραπεζάκι του σαλονιού που σαφέστατα αλλιώς θα πρέπει να διακοσμηθεί σε έναν χώρο-καθιστικό καθημερινής χρήσης και αλλιώς αν πρόκειται για ένα σαλόνι προορισμένο κατά βάση για επισκέπτες.
Δείτε παρακάτω πολύ περισσότερα για το "σκεπτικό" αυτό, προκειμένου να διαμορφώσετε και όμορφα αλλά και λειτουργικά αυτό το κεντρικό σημείο του καθιστικού, ικανό σε μικρούς ειδικά χώρους είτε να αναδείξει είτε να καταστρέψει την συνολική του εικόνα.

Πηγή: http://www.soulouposeto.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.