Πώς θα επιλέξω το σωστό στηθόδεσμο που μου ταιριάζει;

Woman_shopping_for_brasΗ αγορά του σωστού στηθόδεσμου αποτελεί ιεροτελεστία για κάθε γυναίκα. Όχι τόσο όσον αφορά το κατάλληλο χρώμα, αλλά κυρίως το κατάλληλο σχέδιο.

Άνετη εφαρμογή, ύφασμα καλής ποιότητας και τελικά το χρώμα που θα επιλέξουμε, είναι ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας στηθόδεσμος που μας συνοδεύει όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ας δούμε παρακάτω ορισμένους από τους πιο κλασικούς τύπους και σε ποια γούστα ανταποκρίνεται ο καθένας:

Balcony Bra

Προσφέρει στήριξη και σχήμα στις καμπύλες του στήθους. Εάν ψάχνετε για ένα σουτιέν που ανορθώνει το επάνω μέρος του στήθους και είναι ιδανικό για ρούχα με βαθύ ντεκολτέ, το Balcony Bra είναι το ιδανικό για εσάς. Είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να παρέχει μία πιο γεμάτη και στρογγυλή εμφάνιση στο στήθος.
Χωρίς τίτλοΜπλε πλισέ σουτιέν, 22.00 €, Luna

T-shirt Bra

Ψάχνετε για ένα καθημερινό σουτιέν που δεν θα είναι εύκολα διακριτό κάτω από τα εφαρμοστά μακό μπλουζάκια σας; Το T-shirt Bra είναι ένα σουτιέν χωρίς ραφές, με άνετη εφαρμογή που αγκαλιάζει το σώμα και προσφέρει ένα φυσικό αποτέλεσμα στην εμφάνισή σας.
Χsssssωρίς τίτλοΜπεζ T-shirt σουτιέν, 58.41 €, Chantelle

Plunge Bra

Πρόκειται για το κατεξοχήν σουτιέν που δίνει βάρος στο ντεκολτέ. Διαθέτει ένα βαθύ κόψιμο στο κέντρο του στηθόδεσμου, ενώ και οι μπανέλες είναι λίγο πιο χαμηλές απ’ ότι στους υπόλοιπους τύπους σουτιέν. Μπορεί να μην παρέχει την ίδια κάλυψη με τα υπόλοιπα σουτιέν, αλλά είναι ιδανικό αν έχετε μια επίσημη περίσταση που απαιτεί ένα φόρεμα με χαμηλή λαιμόκοψη.

hmprodLace push-up bra, 9.99 €, H&M

Full Cup Bra

Εάν έχετε πληθωρικό στήθος και επιθυμείτε πλήρη κάλυψη και στήριξη, το Full Cup Bra είναι αυτό που ψάχνετε. Αποτελεί επίσης εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες που έχουν υιοθετήσει ένα πιο συντηρητικό στυλ και επιθυμούν μέγιστη άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Χωρίς τaaaaaίτλοΣουτιέν Feel Beautiful, 20.95 €, Sloggi

Longline Bra

Τα σουτιέν με προέκταση ξεκινούν από το στήθος σας και συνήθως καταλήγουν κάτω το στομάχι και μόλις λίγα εκατοστά πάνω από τον αφαλό. Μπορεί το μήκος τους να διαφέρει, αλλά η στήριξη που προσφέρουν είναι το ίδιο αποτελεσματική.
Χωρίς τίτλddddοLace Bustier Bra, 35.90 €, Intimissimi