Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Πώς θα φαινόταν το wi-fi αν μπορούσαμε να το δούμε

Πώς θα φαινόταν το wi-fi αν μπορούσαμε να το δούμε

wi fi

Wi Fi. Πλέον, βρίσκεται παντού γύρω μας, δίνοντάς μας -ήσυχα και αόρατα- πρόσβαση στον απέραντο κόσμο της πληροφορίας. Παρ' όλα αυτά, λίγοι μπορούν να πουν ότι έχουν αίσθηση του τι είναι στην πραγματικότητα το Wi-Fi, πόσω μάλλον με τι θα έμοιαζε, αν μπορούσαμε να το δούμε.

wifi

Για το λόγο αυτό, ο καλλιτέχνης Nickolay Lamm από τη Νέα Υόρκη αποφάσισε να ρίξει λίγο φως στο θέμα. Οπτικοποίησε λοιπόν το σήμα του wifi με τρόπο που να προοσδιορίζει το μέγεθος, το σχήμα και το χρώμα του σήματός του, πώς δηλαδή θα φαινόταν αν ήταν ορατό στο ανθρώπινο μάτι.

wifi2

«Αισθάνομαι ότι αν μπορούσαμε να δούμε το Wi-Fi θα εκτιμούσαμε λίγο παραπάνω την τεχνολογία που χρησιμοποιούμε καθημερινά», λέει ο Lamm και συμπληρώνει: «Πολλοί από εμάς χρησιμοποιούμε την τεχνολογία χωρίς να εκτιμούμε την πολυπλοκότητα πίσω από κάποια εργασία». O καλλιτέχνης παρουσιάζει τον μαγικό και πολύχρωμο κόσμο του Wi-Fi όπως αυτό τρέχει ολόγυρά μας, mΜε πολλά χρώματα στον ορίζοντα που δείχνουν την κίνηση του σήματος.

wifi4

wifi3


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.