Αρχική Fun Time Πώς θα φτιάξετε ένα χαρούμενο κουτί αποθήκευσης για τις μπογιές των παιδιών

Πώς θα φτιάξετε ένα χαρούμενο κουτί αποθήκευσης για τις μπογιές των παιδιών

14_printable+party+decoration+animal+jungle+safari+train+kawaii+cute+craft+paper+idea+children+kids+favor+box+craft+paper+

Τα παιδάκια μας λατρεύουν να ζωγραφίζουν και συχνά το σπίτι γεμίζει σκορπισμένες ξυλομπογιές, μαρκαδόρους και κραγιόνια.

Δώστε στα μικρά σας ένα χαρούμενο κίνητρο ώστε να τα συγκεντρώνουν όλα τακτοποιημένα! Φτιάξτε μαζί τους αυτά τα παιχνιδιάρικα κουτιά αποθήκευσης για τις μπογιές τους!

Τι θα χρειαστείτε:

Κουτιά από παπούτσια, από δώρα, ή κι απ’ τα δημητριακά.

Ψαλίδι, χαρτόνια, κόλλα, περιγράμματα από ζωάκια.

Ξεκινάμε:

Κόψτε το πάνω μέρος απ’ το κουτί, ώστε να στέκεται ανοιχτό, χωρίς καπάκι.

Αν το κουτί που χρησιμοποιείτε είναι απ’ τα δημητριακά, ντύστε το με ύφασμα ή με χαρτόνι λεπτό ή ακόμη και με ζωγραφιές των παιδιών.

Σχεδιάστε σε ένα χαρτί τις φιγούρες που θέλετε να διακοσμήσουν την κατασκευή (π.χ. σκυλάκι, αγελαδίτσα, γατούλα κλπ) Στο κάτω μέρος τους αφήστε ένα δάχτυλο χαρτόνι κενό ώστε να το κολλήσετε στον πάτο του κουτιού και να στέκονται όρθιες.

Σχεδιάστε σε σκληρό χαρτόνι, 4 κύκλους και κόψτε τους. Κολλήστε τους εξωτερικά στο κουτί ώστε να δημιουργηθεί ένα όχημα!

Μετά κολλήστε στην εσωτερική βάση του κουτιού, τις φιγούρες απ’ τα ζωάκια.

Κι ύστερα παρακινείστε τα μικρά σας να γεμίσουν το κουτί με τις μπογιές τους!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.