Αρχική InfoMommy Συμβουλές Πώς θα καθαρίσω τα πινέλα μακιγιάζ;

Πώς θα καθαρίσω τα πινέλα μακιγιάζ;

bobbi-brown-15tmh-pinela-makigiaz-doro-thiki Τα πινέλα μακιγιάζ χρειάζονται ιδιάιτερη φροντίδα και επιμέλεια από τη στιγμή που έρχονται σε επαφή με το πρόσωπό μας. Εκτός από λόγους αισθητικής και υγιεινής, το καθάρισμα των πινέλων είναι και ένας τρόπος για να παρατείνεται τη διάρκεια ζωής τους. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και δείτε τα πινέλα σας να λάμπουν σαν καινούργια:

1) Βρέξτε τις τρίχες της βούρτσας του μακιγιάζ κάτω από χλιαρό τρεχούμενο νερό, προσέχοντας πάντα να γείρετε το βουρτσάκι προς τα κάτω, ώστε το νερό να μην τρέχει πάνω στη λαβή, αφαιρώντας ενδεχομένως την κόλλα που συγκρατεί τις τρίχες της βούρτσας στη θέση τους.

2) Βάλτε μια πολύ μικρή ποσότητα από το ήπιο σαμπουάν μωρών επάνω τα δάχτυλά σας. Ήπιο καθαριστικό προσώπου λειτουργεί επίσης καλά. Κάντε απαλό μασάζ στις τρίχες του πινέλου μακιγιάζ με το σαμπουάν ή το σαπούνι. Ξεπλύνετε με χλιαρό τρεχούμενο νερό, προσέχοντας και πάλι να γείρετε το βουρτσάκι προς τα κάτω για να αποφύγετε να έρθει το νερό σε επαφή με την κόλλα που κρατά τις τρίχες στη θέση τους. Ξεπλύνετε μέχρι τα φύγει τελείως το σαμπουάν ή το σαπούνι και το νερό να τρέχει καθαρό.

3) Πιέστε απαλά τις τρίχες του πινέλο μακιγιάζ με ένα καθαρό απορροφητικό χαρτί ή καθαρή πετσέτα. Μόλις απορροφηθεί το μεγαλύτερο μέρος του νερού τα βάζετε σε μια καθαρή πετσέτα για να στεγνώσουν και αναδιαμορφώνετε τις τρίχες. Ο χρόνος στεγνώματος εξαρτάται από τον τύπο και το μέγεθος του πινέλου μακιγιάζ. Σιγουρευτείτε ότι το βουρτσάκι είναι εντελώς στεγνό πριν τη χρήση, αλλιώς το makeup θα κολλήσει και θα πρέπει να καθαρίσετε εκ νέου το βουρτσάκι!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.