Αρχική Σεμινάρια Infokids "Πώς θα μιλήσετε στο παιδί για την απώλεια": Δηλώστε συμμετοχή στο δωρεάν σεμινάριο στο Μουσείο Σχολικής Ζωής & Εκπαίδευσης (14/10)

"Πώς θα μιλήσετε στο παιδί για την απώλεια": Δηλώστε συμμετοχή στο δωρεάν σεμινάριο στο Μουσείο Σχολικής Ζωής & Εκπαίδευσης (14/10)

Το Infokids.gr συνεχίζει τη νέα επιτυχημένη του συνεργασία με το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, με το δωρεάν σεμινάριο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 19:00, στο οποίο η Νάνσυ Ψημενάτου, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, θα μάς υποδείξει πώς πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά για την απώλεια.

Ο θάνατος είναι ένα ζήτημα για το οποίο δυσκολευόμαστε να μιλήσουμε, ειδικά όταν οι συνομιλητές μας δεν είναι ενήλικες αλλά παιδιά. Ωστόσο, ο θάνατος είναι ένα αναπόφευκτο γεγονός στη ζωή, γι αυτό πρέπει να βοηθήσουμε τα παιδιά να το επεξεργαστούν και στη συνέχεια να μιλήσουν ανοιχτά γι αυτό. Αυτό το θέμα θα προσεγγίσουμε με τη βοήθεια της ειδικού Νάνσυ Ψημενάτου, η οποία μας καλεί να αναλάβουμε την ευθύνη του εαυτού μας αλλά και να εκπληρώσουμε την ευθύνη απέναντι σε αυτούς που εξαρτώνται από εμάς, δηλαδή τα μικρά παιδιά.

vivlio

Σας περιμένουμε για μία όμορφη συζήτηση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14/10 στις 19:00-20:30 στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Και αυτή τη φορά, ένας καλεσμένος - έκπληξη θα μιλήσει επί του θέματος, ενώ μετά το πέρας του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες θα μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν 2 αντίτυπα του βιβλίου "Πένθος - Το ταξίδι στη Χώρα του Παράδοξου" από τις εκδόσεις Φίλντισι.

Κλείστε θέση για το σεμινάριο "Πώς θα μιλήσετε στο παιδί για την απώλεια" στέλνοντας e-mail με τα στοιχεία σας (όνομα, τηλέφωνο) στο info@infokids.gr. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
Τριπόδων 23, Πλάκα, Αθήνα
www.ekedisy.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.