Αρχική Σχολή Γονέων "Πώς θα πετυχούν οι γονείς την οριοθέτηση στην οικογένεια;" - Κλείστε θέση στο σεμινάριο μας στο Avenue Mall Athens (10/6)

"Πώς θα πετυχούν οι γονείς την οριοθέτηση στην οικογένεια;" - Κλείστε θέση στο σεμινάριο μας στο Avenue Mall Athens (10/6)

Τέλειοι γονείς δεν υπάρχουν, όπως δεν υπάρχουν και τέλεια παιδιά. Η οικογένεια είναι το πρώτο περιβάλλον μέσα στο οποίο το παιδί θα εκπαιδευτεί στην τήρηση των ορίων.  Τα καλά όρια πλάθουν ευτυχισμένα παιδιά, ικανούς και ολοκληρωμένους ενήλικες, οι οποίοι καθώς μεγαλώνουν θα έχουν περισσότερες ευθύνες, μα και περισσότερα δικαιώματα. Ίσως η διαδικασία να ακούγεται δύσκολη και χρονοβόρα, όμως μας διευκολύνει να χτίσουμε σιγά-σιγά μια σχέση εμπιστοσύνης, η οποία επιτρέπει στο παιδί να αποδεχθεί τα όρια που θεωρούμε απαραίτητα. Η Νάνσυ Ψημενάτου, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, στο σεμινάριο "Όρια: Πώς θα πετύχουν οι γονείς την οριοθέτηση στην οικογένεια" που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 18:00 το απόγευμα θα μας συμβουλεύσει πώς  να προσδιορίσουμε τα όρια ανάλογα με την ηλικία και το στάδιο ανάπτυξης κάθε παιδιού και θα μας μιλήσει για την αξία των ορίων στη ζωή του παιδιού.

avenue-2

Κλείστε θέση για το σεμινάριο "Όρια: Πώς θα πετύχουν οι γονείς την οριοθέτηση στην οικογένεια" στέλνοντας email με τα στοιχεία σας (όνομα, τηλέφωνο) στο info@infokids.gr

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Εμπορικό Κέντρο AVENUE
Λ. Κηφισίας 41-47, 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου
Τηλ: 210 6100901
www.avenuemall.gr
www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter