Αρχική InfoTV Πώς θα προετοιμάσουμε το παιδί για τον ερχομό του μωρού;

Πώς θα προετοιμάσουμε το παιδί για τον ερχομό του μωρού;

Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού είναι μια πρόκληση για την οικογένεια. Από τη μια πλευρά όλοι είναι χαρούμενοι και περιμένουν με ανυπομονησία τον ερχομό του νέου μέλους, από την άλλη είναι γεμάτοι ερωτήματα για το πώς θα πρέπει να το παρουσιάσουν στο πρωτότοκο και ποια θα είναι η αντίδρασή του. Η ευτυχία και ο ενθουσιασμός πουμπορεί να φέρει ο ερχομός ενός νέου μωρού στο ζευγάρι είναι συναισθήματα που μοιράζεται και το μεγαλύτερο αδερφάκι;

Για όλα αυτά τα ζητήματα αλλά και για το πώς θα προετοιμάσουμε το πρωτότοκο παιδί για τις αλλαγές που θα επιφέρει ο ερχομός του νέου μωρού μάς μίλησε η κ. Λίλιαν Σουμέλη, Ψυχολόγος- Οικογενειακή Σύμβουλος στα πλαίσια του κύκλου ομιλιών "Οι γονείς ρωτούν - Οι ειδικοί απαντούν".

Δείτε το βίντεο εδώ:

Για το Infokids.gr
Ρεπορτάζ: Ντουντούμη Κων/να
Κάμερα-Μοντάζ: Ζουάν Κούρτις


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.