Αρχική InfoMommy Συμβουλές Πώς θα προφυλάξουμε την ευαίσθητη περιοχή από τις συνήθεις μολύνσεις

Πώς θα προφυλάξουμε την ευαίσθητη περιοχή από τις συνήθεις μολύνσεις

women-hygiene

Υπάρχει αποτελεσματικός τρόπος να προστατευθούμε από τις συνήθεις μολύνσεις της ευαίσθητης περιοχής; Τώρα πια ναι και μάλιστα είναι επιτακτική ανάγκη να φροντίζουμε την υγιεινή μας για να αποφύγουμε τις μολύνσεις.

Το DermoXEN® έχει δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη σειρά επιστημονικά ελεγμένων και φυσικής προέλευσης εξειδικευμένων προϊόντων, για τις ανάγκες κάθε γυναίκας, σε κάθε ηλικία.

Σημαντική αύξηση παρουσιάζουν οι μολύνσεις της ευαίσθητης γυναικείας περιοχής κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, όπως παρατηρείται από τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων στα ιατρεία των γυναικολόγων. Χάρη στην ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων DermoXEN®, που διανέμεται στα φαρμακεία, στην Ελλάδα, αποκλειστικά από την ELPEN, οι γυναίκες όλων των ηλικιών έχουν στο πλευρό τους έναν αποτελεσματικό σύμμαχο στην αποφυγή ενοχλητικών και ενίοτε σοβαρών μολύνσεων και ερεθισμών από μύκητες, βακτηρίδια και άλλους επιβλαβείς μικροοργανισμούς. Συνδυάζοντας τον συστηματικό καθαρισμό της περιοχής και υιοθετώντας μερικούς απλούς κανόνες υγιεινής, η υγεία της ευαίσθητης περιοχής μπορεί να διασφαλιστεί, όπως με:

  • καθαρισμό και ξέπλυμα με κατεύθυνση από τον κόλπο προς τον πρωκτό για την αποφυγή παθογόνων μικροβίων που βρίσκονται στον πρωκτό
  • πιο σχολαστικό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής κατά  τις ημέρες της περιόδου
  • αλλαγή εσωρούχων σε καθημερινή βάση, και επιλογή βαμβακερών ρούχων που αφήνουν το δέρμα να αναπνεύσει
  • αποφυγή πολύ στενών και εφαρμοστών ρούχων
  • αποφυγή χρήσης πετσετών και εσωρούχων άλλων
  • χρήση δική σας πετσέτας στην παραλία, αποφεύγοντας την άμεση επαφή με την ξαπλώστρα ή την άμμο
  • χρήση προφυλακτικού κατά τη σεξουαλική επαφή, ιδίως, μ’ έναν καινούργιο σύντροφο
  • τακτικές επισκέψεις στον γυναικολόγο για τον απαραίτητο έλεγχο

panty-boyshorts
Αν όμως εμφανιστεί ένα σύμπτωμα, όπως: ερυθρότητα, αυξημένη έκκριση κολπικών υγρών που συχνά αλλάζουν χρώμα ή έχουν δυσάρεστη οσμή, τσούξιμο, οίδημα, κνησμός, πόνος χαμηλά στην κοιλιά ή κατά τη σεξουαλική επαφή (δυσπαρευνία), τότε η επίσκεψη στο γυναικολόγο πρέπει να προγραμματιστεί άμεσα.

Επειδή, η φροντίδα και η υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής δεν προσφέρει μόνο καθαριότητα και φρεσκάδα, αλλά πάνω απ’ όλα προφυλάσσει από ανεπιθύμητους παθογόνους μικροοργανισμούς, το DermoXEN® προσφέρει  9 διαφορετικά, επιστημονικά ελεγμένα προϊόντα  που δεν αλλοιώνουν τη φυσική άμυνα του δέρματος διατηρώντας τη φυσιολογική ισορροπία του βλεννογόνου χάρη στο επίπεδο του pH, ταυτόσημο με της ευαίσθητης περιοχής. Τα αυστηρώς ελεγμένα προϊόντα DermoXEN®, από την επιλογή της καλύτερης ποιότητας πρώτης ύλης έως την τελική διάθεση, είναι κατά 96% φυτικής προέλευσης, δεν περιέχουν Parabens και SLS/SLES, ενώ είναι υποαλλεργικά και ελεγμένα δερματολογικά, γυναικολογικά και κλινικά. Κάθε παρτίδα προϊόντων υπόκειται σε μεμονωμένο έλεγχο, ελαχιστοποιώντας έτσι, την πιθανή παρουσία βαρέων μετάλλων, όπως το νικέλιο, το χρώμιο και το κοβάλτιο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.