Αρχική InfoMommy Υγεία Πώς θα προστατεύσεις τη γνώση σου και τη μνήμη σου;

Πώς θα προστατεύσεις τη γνώση σου και τη μνήμη σου;

Σίγουρα το να μην αφήνουμε το μυαλό μας αδρανές, ιδίως καθώς μεγαλώνουμε, είναι πολύ σημαντικό. Βιβλία, δραστηριότητες, σταυρόλεξα, όλα επιστρατεύονται προκειμένου να τα έχουμε 400 καθώς περνούν τα χρόνια. Σήμερα, γνωρίζουμε πως η ομοταυρίνη μπλοκάρει τη δημιουργία της β-αμυλοειδούς πλάκας στον εγκέφαλο, που ευθύνεται για την απώλεια της μνήμης μας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της νόσου Alzheimer στις 21 Σεπτεμβρίου 2015, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την κυκλοφορία του VIVIMIND®. Το VIVIMIND®είναι ένα νέο, μοναδικό, φυσικό, τεκμηριωμένο προϊόν, το οποίο ενδείκνυται για την προστασία της λειτουργίας της μνήμης.

Το Vivimind®:

- Είναι από τη φύση: περιέχει ομοταυρίνη, ένα αμινοξύ το οποίο βρίσκεται σε ορισμένα είδη φυκιών (Grateloupia livida, Chondrus ocellatus, Rhodymenia intricate, Ascrosorium uncinatum and Cladophora densa).

- Έχει έρευνα άνω των 15 ετών. Κλινικές μελέτες και φάσης ΙΙΙ σε Ευρώπη και Αμερική σε περισσότερα από 2.000 άτομα, υγιείς εθελοντές και ασθενείς με νόσο Alzheimer. Έχει μελετηθεί ο μηχανισμός δράσης, η ασφάλεια & η αποτελεσματικότητα του.

- Έχει πολύ καλό προφίλ ασφάλειας . Δεν εχει αλληλεπιδράσεις με άλλα ιδιοσκευάσματα. Δεν προκαλεί αξιοσημείωτες μεταβολές στις κλινικοεργαστηριακές εξετάσεις ατόμων που είναι ταυτόχρονα σε αγωγή με άλλα φάρμακα όπως π.χ. με φάρμακα κατά της νόσου Alzheimer.

Διάβασε περισσότερα στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.