Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Πόσα σουτιέν χρειάζεται πραγματικά μια γυναίκα;

Πόσα σουτιέν χρειάζεται πραγματικά μια γυναίκα;

Τα εσώρουχα αποτελούν τα θεμέλια κάθε σωστής γκαρνταρόμπας, κι ενώ πολλές από εμάς ανανεώνουμε συχνά το κάτω μέρος των εσωρούχων μας, η κατάσταση με τα σουτιέν μας μοιάζει χαοτική! Αλήθεια, πόσες από εσάς έχετε στη ντουλάπα σας σουτιέν από το γυμνάσιο;

Σύμφωνα με τους ειδικούς σε θέματα μόδας, τέσσερα σουτιέν είναι όσα χρειάζεται να αλλάζει μια γυναίκα μέσα σε μία εβδομάδα. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός μεταβάλλεται, καθώς τα σουτιέν που χρειάζεστε πραγματικά εξαρτώνται από τον τρόπο που τα χρησιμοποιείτε και από το μέγεθος του στήθους, αλλά δεν θα πρέπει να φοράτε το ίδιο σουτιέν κάθε μέρα, ώστε να έχει χρόνο για να προσαρμοστεί και να επανέλθει στην κανονική του μορφή. Αν ακολουθήσετε αυτή τη λογική, τότε θα πρέπει να έχετε τέσσερα σουτιέν στη ντουλάπα σας!

Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να κρατήσετε αυτά τα τέσσερα σουτιέν για μια αιωνιότητα! Οι στηθόδεσμοι είναι φτιαγμένοι από υλικά που φθείρονται μετά από περίπου 12-18 μήνες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.