Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Πόσες φορές θα αλλάξετε την πάνα του μωρού σας;

Πόσες φορές θα αλλάξετε την πάνα του μωρού σας;

libero

Σκέφτεστε την ερώτηση; Μπορεί να μην σας έχει απασχολήσει ποτέ μέχρι τώρα. Πάντως, εντελώς ενημερωτικά, θα σας πούμε ότι θα αλλάξετε την πάνα του μωρού σας περίπου 4.500 φορές. Άλλοτε με χαρά, άλλοτε με κούραση, με άγχος, έπειτα από "άγριο" ξενύχτι. Πάντα όμως μεθυσμένες από την αγάπη προς το μικρό αυτό πλασματάκι.

Η Libero μέσα από το νέο της κίνημα μάς  προτείνει να δούμε όλες αυτές τις στιγμές σαν ευκαιρίες να ζήσουμε στιγμές αγάπης μαζί τους. Μας προτρέπει να "Αγαπήσουμε την κάθε στιγμή".

Στόχος της νέας φιλοσοφίας και του κινήματος Αγάπησε την κάθε στιγμή, είναι η Libero να παρουσιάσει στους νέους γονείς τον τρόπο να δουν την αλλαγή της πάνας του μωρού τους, και όχι μόνο, διαφορετικά. Να την αντιμετωπίσουν σαν μία ευκαιρία να βρεθούν κοντά στο μωρό τους για μία ακόμη παραπάνω στιγμή, να το αγκαλιάσουν, να το φιλήσουν και να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί τους.

Μέσα στην ημέρα περνάνε πάρα πολλές στιγμές απαρατήρητες ή δεδομένες, και το αποτέλεσμα είναι να χάνουμε σημαντικές στιγμές με το μωρό μας, όπως το βλέμμα που μας ρίχνει όταν προσπαθούμε να το ηρεμήσουμε από το κλάμα, το χαμόγελο που μπορεί να μην δούμε γιατί χτύπησε το τηλέφωνο, το γέλιο του την ώρα που του αλλάζουμε την πάνα και το γαργαλάμε. Αμέτρητες στιγμές που μένουν για μια ζωή αν τις ζήσουμε και τις αγαπήσουμε!

Μπες στο site και δώσε τη δική σου υπόσχεση

Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας η Libero παρουσιάζει στο κοινό το www.LoveEveryMoment.gr, ένα site το οποίο ενισχύει όλη τη δυναμική αυτού του κινήματος και προτρέπει τους γονείς να κάνουν τις δικές τους δεσμεύσεις απέναντι στα παιδιά τους.

1) Να γυρίσω σπίτι πριν κοιμηθεί τουλάχιστον 2 φορές αυτή την εβδομάδα

2) Αύριο να παίξω μαζί του τουλάχιστον για μία ολόκληρη ώρα χωρίς να μας διακόψει κανείς

3) Να μη βαρεθώ να του διαβάσω πάλι το ίδιο παραμύθι για 1254η φορά

4) Αύριο το απόγευμα να το κρατήσω εγώ απασχολημένο, όχι η τηλεόραση

5) Να του εξηγήσω με υπομονή γιατί του λέω «όχι». Και μετά να του το ξανά- εξηγήσω

6) Να μην αναβάλω άλλο ένα σημαντικό ραντεβού. Τη βόλτα στην παιδική χαρά.

Είτε ταυτίζονται με μία, δύο, όλες ή και παραπάνω από αυτές το Libero προκαλεί τους γονείς να αγαπήσουν την κάθε στιγμή με τα παιδιά τους, να μην αφήνουν στιγμές απαρατήρητες ή δεδομένες γιατί κάθε στιγμή είναι μοναδική και έχει τη δική της δυναμική.

Libero_logo


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.