Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια POSITIVE PARENTING: Για γονείς με παιδιά στην πρώτη σχολική ηλικιά!

POSITIVE PARENTING: Για γονείς με παιδιά στην πρώτη σχολική ηλικιά!

Εκπαιδεύοντας τους γονείς, εκπαιδεύουμε τα παιδιά!

Το Life Coaching εξετάσει τα συστήματα της ζωής και την επιτυχή διαχείρισή τους.  Είναι μια μορφή υποστήριξης που απευθύνεται σε άτομα τα οποία δεν χρειάζονται ψυχολόγο, ψυχίατρο ή άλλο ειδικό υγείας και έχουν στόχο την αλλαγή.

Είναι μια διαδικασία προπόνησης του μυαλού, μέσω της οποίας μπορούμε να βελτιώσουμε τον εαυτό μας, τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις και τις σχέσεις μας , διευρύνοντας τις επιλογές  και επιτυγχάνοντας προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους.

Κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται απλά έμπνευση και ενθάρρυνση για να βρουν μόνοι τους  τις δικές τους λύσεις, τα δικά τους θέλω, να ανακαλύψουν τον τρόπο να ζουν σύμφωνα με αυτά.

Κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 …

Θα υλοποιηθεί ένας κύκλος συμβουλευτικής με βάση τις ανάγκες των παιδιών, που θα απευθύνεται σε γονείς παιδιών του Δημοτικού, “Positive Parenting”.

Η δομή του προγράμματος είναι τέτοια, ώστε να προσεγγίσει με θετική ενίσχυση χαρακτηριστικά των παιδιών όπως  αυτοπεποίθηση, συνεργασία, επικοινωνία, αυτοέλεγχος, περιέργεια, μέσα από την  ενίσχυση των Ιδίων των χαρακτηριστικών στους γονείς, σε ένα τρίμηνο κύκλο Life Coaching.

Για να θελήσουν οι γονείς να αλλάξουν στάσεις και αντιλήψεις και να μπορέσουν να δουν τον κόσμο μέσα από τα μάτια του παιδιού τους – αλλά και του παρατηρητή –  χρειάζεται να αναπτύξουν ενσυναίσθηση, να ενισχυθούν και να αναζητήσουν – το πώς – τρόπους βελτίωσής της προσωπικής τους επικοινωνίας με τα παιδιά.  Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει  το Life Coaching και η ομαδική διαδικασία.

Έναρξη Ιανουάριος 2017

Διάρκεια 3 μήνες, 12 εβδομαδιαίες – 3ωρες συναντήσεις

Διοργάνωση All Time Coaching, εδώ!

Επικοινωνία: 210 4532289 και 6947 998561

Δ/νση: Μονεμβασίας 67, 14341 Νέα Φιλαδέλφεια – πλησίον Ηλεκτρικού Σταθμού “Περισσός”.

Υπεύθυνη προγράμματος: Μαίρη Στραβοράβδη -πληροφορίες εδώ!

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, εδώ!

Άρθρα για «Parenting Coaching», εδώ!(ο σύνδεσμος δεν είναι πλέον διαθέσιμος)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter