Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Πόσο ασφαλής είναι ο ύπνος με το αρκουδάκι για το μωρό;

Πόσο ασφαλής είναι ο ύπνος με το αρκουδάκι για το μωρό;

Very-Small-Cute-Baby-Sleeping-With-Teddy-Bear-WallpaperΜπορείτε να αφήσετε το μωρό σας να κοιμηθεί με ένα μαλακό αρκουδάκι περίπου από την 6η εβδομάδα της γέννησής του, όταν θα αρχίσει δηλαδή να δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση σε ορισμένα αντικείμενα.

Όταν το μωράκι σας είναι ακόμα σε πολύ μικρή ηλικία, το ασφαλέστερο μέρος για το μαλακό παιχνίδι του είναι στο κάτω μέρος της κούνιας όπου κοιμάται. Γύρω στους έξι μήνες ή λίγο μεγαλύτερο, μπορεί αν θέλει να το αγκαλιάσει για να νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Όλα τα παιχνίδια που πωλούνται στο εμπόριο θα πρέπει να έχουν μια ετικέτα που να αναγράφει την ηλικία για την οποία έχουν σχεδιαστεί. Βεβαιωθείτε ότι το αρκουδάκι του μωρού σας είναι καλής ποιότητας (φροντίστε να μην μαδάει) και κατάλληλο για την ηλικία του.

Ένας έξυπνος τρόπος για να μετατρέψετε το αρκουδάκι του μωρού στο αγαπημένο του αξεσουάρ, είναι να το κρατήσετε κοντά σας, ώστε να πάρει λίγη από τη φυσική μυρωδιά σας. από εσάς. Τα μωρά έχουν ανεπτυγμένη την αίσθηση της όσφρησης, επομένως όταν ξυπνήσουν μέσα στη νύχτα και σας αναζητήσουν, το αρκουδάκι μπορεί να τα ηρεμήσει.

Αγοράστε του αρκουδάκια μεσαίου μεγέθους, ώστε να μπορεί εύκολα να τα κρατήσει. Επιπλέον, τα μικρά παιχνίδια είναι άνετα ως προς τη μεταφορά τους. Έτσι, το μικρό σας θα μπορεί να τα έχει μαζί του ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, πριν φύγετε από το σπίτι βεβαιωθείτε ότι τα έχετε πάρει μαζί σας, διαφορετικά είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.