Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Πόσο καλά χειρίζεστε το παιχνίδι των σχέσεων; Ανακαλύψτε τρόπους για να γίνετε καλύτερη (25/2)

Πόσο καλά χειρίζεστε το παιχνίδι των σχέσεων; Ανακαλύψτε τρόπους για να γίνετε καλύτερη (25/2)

670px-Save-a-Relationship-Step-3Έχετε νιώσει ποτέ ότι απευθύνεστε σε έναν ενήλικα σαν να μιλάτε σε ένα παιδί; Έχετε αισθανθεί εσείς οι ίδιοι πως οι άλλοι σας συμπεριφέρονται σαν να είστε παιδί; Πώς επικοινωνούμε τελικά, με ποιους λειτουργικούς και μη τρόπους; Τι είδους σχέσεις θα δημιουργήσουμε ως ενήλικες και με ποιον τρόπο; Είναι κάτι έμφυτο ή το μαθαίνουμε στην οικογένειά μας; Μέσα από βιωματικά «παιχνίδια», θα δούμε πώς απλές συνδιαλλαγές μπορούν να γίνουν περίπλοκες και με ποιους κανόνες θα «παίξουμε καλύτερα το παιχνίδι»!

Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο στα πλαίσια των ενημερωτικών συναντήσεων "Βιβλίο και Ψυχολογία" με τις ψυχολόγους Μαρία Κωσταλά και Ελίνα Πανταλέων μάς προσκαλούν σε ένα βιωματικό εργαστήρι που συνδυάζει την αγάπη μας για το βιβλίο με την επιστήμη της ψυχολογίας. Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου στις 19:00 το απόγευμα, με αφορμή "Το βασικό εγχειρίδιο της Συναλλακτικής Ανάλυσης" του Eric Berne συζητάμε, προβληματιζόμαστε, γνωρίζουμε καλύτερα τον εαυτό μας και αναζητούμε την ψυχολογία πίσω από τις ανθρώπινες σχέσεις.

Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης αξίας 9 ευρώ είτε το βιβλίο στο οποίο βασίζεται κάθε φορά η συνάντηση.

Δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 211 3003580, στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), καθώς και τη θεματική στην οποία θέλετε να συμμετάσχετε.

Πολυχώρος Μεταίχμιο
Ιπποκράτους 118, Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.