Αρχική Γωνιά του μαθητή Πόσο καλός και γρήγορος είσαι στην προπαίδεια; Ένα διαδραστικό παιχνίδι για τους μικρούς μαθητές

Πόσο καλός και γρήγορος είσαι στην προπαίδεια; Ένα διαδραστικό παιχνίδι για τους μικρούς μαθητές

2015-new-Combination-of-art-font-b-multiplication-b-font-font-b-tables-b-font-wallΜπορεί να διανύουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για να αφήσουν πίσω τους οι λιλιπούτειοι φίλοι μας τις γνώσεις που αποκόμισαν την περασμένη σχολική χρονιά. Καλό είναι να αφιερώνουν τουλάχιστον μια ώρα της ημέρας σε κάποιο από τα μαθήματα που τους δυσκόλεψε στο σχολείο. Ένας από τους πιο συχνούς μαθητικούς μπελάδες είναι και η περιβόητη προπαίδεια. Με στόχο τη συνεχή ανατροφοδότηση γίνονται πολλές ασκήσεις για την αποτελεσματικότερη εγκατάσταση της προπαίδειας στη μνήμη εργασίας.Άλλη μια τέτοια άσκηση είναι και το διαδραστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι Πόσο καλός και γρήγορος είσαι στην προπαίδεια; Πατήστε εδώ και αφήστε τα παιδιά να εξασκηθούν!

Διαβάστε επίσης:

Μαθαίνουμε την προπαίδεια, παίζοντας!

Boηθήστε το παιδί να μάθει την προπαίδεια

Το καλοκαίρι παίζουμε unoπροπαίδειες!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.