Αρχική InfoTeens Νέα Πόσο καλός παίκτης είσαι στη Monopoly; Έλα στα Public Συντάγματος και διεκδίκησε μια θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (30/5)

Πόσο καλός παίκτης είσαι στη Monopoly; Έλα στα Public Συντάγματος και διεκδίκησε μια θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (30/5)

11513424364_f48b8cb877_bΤώρα τα Public έχουν τη χαρά να διοργανώσουν έναν μοναδικό τελικό για το Monopoly tournament και τους αγαπημένους fans του δημοφιλούς παιχνιδιού. Κάθε 5-6 χρόνια, η Monopoly διοργανώνει μια παγκόσμια γιορτή, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Monopoly. Παίκτες από όλο τον κόσμο συναγωνίζονται και αναδεικνύουν τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Monopoly. Το Σεπτέμβριο του 2015, οι λάτρεις της Monopoly θα συγκεντρωθούν για να γιορτάσουν την επέτειο της στο «14o Παγκόσμιο Πρωτάθλημα» που έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Μακάο στην Κίνα 7-9 Σεπτεμβρίου. Η κάθε χώρα θα στείλει τον δικό της εκπρόσωπο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο δρόμος για το Macao

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα λάβει χώρα με τουρνουά παιχνιδιού Monopoly στα καταστήματα Public σε έξι πόλεις το Σάββατο 23 Μαΐου: Αθήνα (κατάστημα The Mall Athens), Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή), Πάτρα, Ιωάννινα, Χανιά και Βόλο.

Οι νικητές των πόλεων θα διαγωνιστούν στο Μεγάλο Τελικό Τουρνουά στο Public Συντάγματος στην Αθήνα το Σάββατο 30 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι, όπου και θα ανακηρυχτεί ο Έλληνας Πρωταθλητής.

Ο Έλληνας Πρωταθλητής θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Monopoly στο Μακάο της Κίνας στις 7-9 Σεπτεμβρίου.

Public Συντάγματος
Καραγιώργη Σερβίας 1, Σύνταγμα, Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.