«Πόσο καθαρός είναι ο παιδότοπος που παίζουν τα παιδιά σας;» – Συνέντευξη με τον κ. Βαγγέλη Λουλούδη, υπεύθυνο των «Καθαρών Παιδότοπων»

Τα τελευταία χρόνια οι παιδότοποι αποτελούν μια πολύ συνηθισμένη μορφή διασκέδασης. Προσφέρουν τα παιδιά μεγάλη ευχαρίστηση, καθώς συνδυάζουν διασκέδαση, σωματική άσκηση, εκτόνωση, κοινωνικοποίηση, αλληλεπίδραση και κυρίως πολύ παιχνίδι.

Έχετε σκεφθεί ποτέ πόσα παιδικά χεράκια αγγίζουν καθημερινά την επιφάνεια ενός παιχνιδιού ή μιας φουσκωτής τσουλήθρας σε έναν παιδότοπο και πόσες χιλιάδες μικροβίων είναι πιθανό να μεταφέρονται και να αναπτύσσονται σε αυτά; Ένας παιδικός βήχος ή ένα φτέρνισμα είναι αρκετό για την ανάπτυξη μικροβίων σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η εταιρεία «Καθαροί Παιδότοποι» είναι εξειδικευμένη στην καθαριότητα και απολύμανση των φουσκωτών και μη παιχνιδοκατασκευών που διατίθενται σε παιδότοπους.

Το Infokids.gr συνάντησε τον υπεύθυνο κ. Βαγγέλη Λουλούδη στον παιδότοπο Παρέα Μικροί Μεγάλοι που φέρει το ειδικό σήμα μέλους της εταιρείας «Καθαροί Παιδότοποι» και μας μίλησε για το σημαντικό αυτό ζήτημα που αφορά την υγεία των παιδιών μας.

Δείτε το βίντεο: