Αρχική Νέα «Πόσο καθαρός είναι ο παιδότοπος που παίζουν τα παιδιά σας;» (Extra channel, Τετάρτη 13/4, 20.20)

«Πόσο καθαρός είναι ο παιδότοπος που παίζουν τα παιδιά σας;» (Extra channel, Τετάρτη 13/4, 20.20)

Έχετε σκεφθεί ποτέ πόσα παιδικά χεράκια αγγίζουν καθημερινά την επιφάνεια ενός παιχνιδιού ή μιας φουσκωτής τσουλήθρας σε έναν παιδότοπο και πόσες χιλιάδες μικροβίων είναι πιθανό να μεταφέρονται και να αναπτύσσονται σε αυτά; Ένας παιδικός βήχος ή ένα φτέρνισμα είναι αρκετό για την ανάπτυξη μικροβίων σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η εταιρεία "Καθαροί Παιδότοποι" είναι εξειδικευμένη στην καθαριότητα και απολύμανση των φουσκωτών και μη παιχνιδοκατασκευών που διατίθενται σε παιδότοπους. Το Infokids.gr συνάντησε τον υπεύθυνο κ. Βαγγέλη Λουλούδη στον παιδότοπο Παρέα Μικροί Μεγάλοι που φέρει το ειδικό σήμα μέλους της εταιρείας "Καθαροί Παιδότοποι" και μιλήσαμε για το σημαντικό αυτό ζήτημα που αφορά την υγεία των παιδιών μας.

Συντονιστείτε απόψε, Τετάρτη 13 Απριλίου, το βράδυ, στις 20.20, λίγο πριν το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Extra Channel και μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να είστε ασφαλείς όταν τα παιδιά σας παίζουν και διασκεδάζουν στον αγαπημένο τους παιδότοπο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.