Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Πόσοι ινδιάνοι χωρούν στις σκηνές; Πού μένουν, πώς ζουν; Ας φτιάξουμε μια ιστορία μαζί με τα παιδιά!

Πόσοι ινδιάνοι χωρούν στις σκηνές; Πού μένουν, πώς ζουν; Ας φτιάξουμε μια ιστορία μαζί με τα παιδιά!

1

Σπάμε το κεφάλι μας για να βρούμε δραστηριότητες να απασχολήσουμε τα παιδιά, ενώ συνήθως τα παιδιά θέλουν να περάσουμε μαζί τους –έστω και λίγη -  δημιουργική ώρα. Αρκούν λίγα λεπτά για να δώσουν στα παιδιά την ικανοποίηση ότι είναι σπουδαία και μοναδικά και ότι τα αγαπούμε τόσο πολύ…

Έχετε χαρτοσακούλες από το μανάβη;

Είπατε όχι; Μπορείτε να προμηθευτείτε όμως! Να φτιάξετε όμορφες σκηνούλες, να βάλετε τους ινδιάνους απ’ έξω και να αρχίσει η δράση. Δεν έχετε ινδιάνους; Βρείτε άλλους ενοίκους για τις μικρές σκηνές! Φτιάξτε τη ζωή τους, σε μια κατασκήνωση. Δώστε τους ονόματα, επαγγέλματα και δράση. Δώστε τους ζωή!

Μπορεί να είναι όποιος εσείς θέλετε!

Καλή διασκέδαση με τους μικρούς πιτσιρικάδες σας!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.