Αρχική InfoMommy Συμβουλές Πότε είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσω να βγάζω τα φυτά εσωτερικού χώρου στη βεράντα μου;

Πότε είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσω να βγάζω τα φυτά εσωτερικού χώρου στη βεράντα μου;

ΓλάστρεςΗ φίλη μας Κατερίνα Σακελλάρη από την Πάτρα ανυπομονεί να δει τη βεράντα της πράσινη και πάλι. Ωστόσο, δεν γνωρίζει πότε μπορεί να αρχίσει να βγάζει τα φυτά που έχει στο καθιστικό της στο μπαλκόνι. Για αυτό, λοιπόν, θέλει να μάθει «Πότε είναι η κατάλληλη εποχή για να μεταφέρω τα φυτά που έχω στο σπίτι μου στη βεράντα;».

Είναι γεγονός ότι ο καιρός καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη συγκεκριμένη απόφαση. Το spirossoulis.com σε συνεργασία με το infokids.gr σας προτείνει να ακολουθήσετε την ακόλουθη διαδικασία:

Από τις αρχές του Απριλίου, οπότε και συνήθως ο καιρός είναι καλύτερος, μπορείτε να ξεκινήσετε να βγάζετε τα φυτά που έχετε στο σπίτι για λίγες ώρες στη βεράντα. Αυτή τη διαδικασία καλό είναι να την επαναλαμβάνετε καθημερινά, αυξάνοντας σταδιακά το χρόνο που τα αφήνετε στον ήλιο. Σημειώστε ότι μπορείτε να κάνετε το ίδιο με τα δοχεία στα οποία έχετε φυτέψει σπόρους, ώστε να αρχίσουν να συνηθίζουν το νέο τους περιβάλλον.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.