Αρχική InfoMommy Σχέσεις Πότε ήταν η τελευταία φορά που μίλησες αληθινά με τον πατέρα σου; Δείτε την ταινία εδώ! (Animation)

Πότε ήταν η τελευταία φορά που μίλησες αληθινά με τον πατέρα σου; Δείτε την ταινία εδώ! (Animation)

father (1)

Η ιστορία ενός πατέρα – ή η απουσία του;- και ενός παιδιού…. 5 ιστορίες, 5 διάλογοι που συνθέτουν αυτή τη ταινία,  ένα ντοκιμαντέρ κινούμενων σχεδίων που  βασίζεται σε πέντε αληθινές  ιστορίες.

Προβλήθηκε σε περισσότερα από 100 φεστιβάλ (συμπεριλαμβανομένου του Annecy, Clermont Ferrand, Στουτγάρδη, Bradford.

Λόγια που δεν ειπώθηκαν, φανταστικοί διάλογοι που απελευθερώνουν, μετάβαση καθ 'όλη τη διάρκεια των 16 λεπτών της ταινίας, από μια ιστορία στην άλλη, με ένα τρόπο που θα μπορούσε να είναι και ενοχλητικός. Ο πατέρας – ή η απουσία του; - κυριαρχεί. Ο ρόλος του και η ευθύνη του τεράστια. Οι επιπτώσεις δεν μπορούν να υπολογιστούν,

Αν και όλοι ανησυχούμε ότι οι συμπεριφορές μας  θα έχουν επίδραση στις ζωές των παιδιών μας - αυτό δεν είναι επαναστατική νέα θεωρία - μερικές φορές  χρειαζόμαστε κάτι να μας το υπενθυμίζει!

Σκηνοθεσία: Ιβάν Μπογκντάνοφ, Moritz Mayerhofer, Asparuh Πετρόφ, Βέλικο Πόποβιτς, Rositsa Raleva, Ντμίτρι Yagodin • Σενάριο: Ιβάν Μπογκντάνοφ & Phil Mulloy • Μουσική: Πέταρ Dundakov.

Δείτε την εδώ:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.