Αρχική Αληθινές Ιστορίες Πότε και ποιος είδε το μικρό Μπεν λίγες μέρες μετά την εξαφάνισή του; Η μαρτυρία ενός δημοσιογράφου της Σάμου

Πότε και ποιος είδε το μικρό Μπεν λίγες μέρες μετά την εξαφάνισή του; Η μαρτυρία ενός δημοσιογράφου της Σάμου

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Γαρυφάλλου της «Σαμιακής Γνώμης» μίλησε σήμερα στη τηλεοπτική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» της Ζήνας Κουτσελίνη για τα σοβαρά στοιχεία που έχει τους τελευταίους μήνες για την υπόθεση εξαφάνισης του Μπεν.

«Από τον περασμένο Αύγουστο είχαμε πληροφορία ότι υπάρχει μάρτυρας που τις ημέρες που χάθηκε ο μικρός Μπεν τον είδε μπροστά του σε ένα χωριό της Σάμου (λίγες ημέρες αφότου εξαφανίστηκε το 1991) όταν κάποιοι τσιγγάνοι ζήτησαν τη βοήθεια του για να τους φτιάξει το αυτοκίνητο. Πήγε να τους βοηθήσει και είδε μπροστά του τον μικρό. «Κατάξανθος με γαλανά μάτια» όπως μου αναφέρει σε συνέντευξη που μου έχει δώσει πρόσφατα.»

Ο δημοσιογράφος αναφέρει ακόμα, πως ο μάρτυρας ρώτησε για τη διαφορά που είχε το παιδί από τους υπόλοιπους εκεί και πως η τσιγγάνα εκνευρισμένη του απάντησε με ακατάλληλη φράση, ότι άλλαξε ο γαμπρός. Τότε επειδή είχε δει και μια άλλη κοπέλα γύρω στα 17 -18 που θύμιζε Σκανδιναβή θεώρησε ότι αυτό το παιδάκι ίσως είναι δικό της παιδί και δεν έδωσε συνέχεια γιατί η τσιγγάνα είχε εκνευριστεί πολύ. Δυο μέρες μετά στο συνεργείο που έχει ο μάρτυρας δυο τρία τσιγγανόπουλα περίπου 10 -1 2 ετών πήγαν και ζήτησαν να πλυθούν, ελέγχοντας τι κάνουν μετά είδε ότι το ξανθό έβαφε τα μαλλιά του.

Ο Γιώργος Γαρυφάλλου αναφέρει ακόμα πως στην έρευνα του διαπίστωσε πως τότε υπήρχε δρομολόγιο Ρόδος - Κως - Σάμος - Θεσσαλονίκη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.