Αρχική InfoMommy Υγεία Πότε κινδυνεύουμε να κολλήσουμε γρίπη απ’ τον διπλανό μας;

Πότε κινδυνεύουμε να κολλήσουμε γρίπη απ’ τον διπλανό μας;

bigstockphoto_sick_woman_540190
Διανύουμε μια περίοδο που όλοι περνάμε μια γρίπη. Είτε εμείς, είτε ο συνεργάτης μας, είτε το παιδί μας, είτε ο διπλανός τους στο σχολείο.

Πότε όμως κινδυνεύουμε να κολλήσουμε γρίπη από αυτόν που κάθεται δίπλα μας;

Σύμφωνα λοιπόν με τους γιατρούς, ο κίνδυνος μας απειλεί στην αρχή της ίωσης. Όταν δηλαδή τα συμπτώματα ενός κρυολογήματος ξεκινούν, αρχίζουν τα πρώτα φτερνίσματα, ο βήχας κι η καταρροή απ’ τη μύτη.

Αν λοιπόν παρατηρήσετε ότι ο διπλανός σας αρχίζει να μην αισθάνεται καλά, να παραπονιέται για αδικαιολόγητη κόπωση, καταρροή, πονόλαιμο και όλα τα υπόλοιπα συμπτώματα μίας ίωσης… απομακρυνθείτε διακριτικά.

Μην χρησιμοποιείτε αντικείμενα που έχει πιάσει (τηλέφωνο, στυλό κλπ) και πιείτε πολλούς φυσικούς χυμούς για να ενδυναμώσετε τον οργανισμό σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.