Αρχική InfoMommy Συμβουλές Πότε λήγουν τα απορρυπαντικά;

Πότε λήγουν τα απορρυπαντικά;

Household-CleanersΜπορεί να μην το είχατε σκεφθεί μέχρι σήμερα αλλά είναι γεγονός ότι όλα τα απορρυπαντικά έχουν ημερομηνία λήξης. Μάλιστα κάποια υγρά απορρυπαντικά, γράφουν και την ημερομηνία που θα ήταν καλό να καταναλωθούν. Αν όμως δεν βρίσκετε ημερομηνία στο κουτί, ακολουθήστε αυτή την τακτική: Αν το κουτί δεν το έχετε ανοίξει, τότε μπορεί να διαρκέσει για ένα χρόνο. Αν το ανοίξετε, τότε καλό θα ήταν να το χρησιμοποιήσετε μέσα σε 6 μήνες.

Το ίδιο ισχύει και για τα απορρυπαντικά σε σκόνη, εκτός εάν έχουν εκτεθεί σε υγρασία. Αν η σκόνη γίνει σκληρή ή ανομοιόμορφη, πετάξτε τη γιατί μάλλον δεν θα διαλυθεί σωστά στο πλύσιμο αφήνοντας σαπούνι στα ρούχα σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.