Αρχική Infokids Αποδράσεις Του κόσμου τα παράξενα Ποτήρι μαγικό: μαντεύει το υγρό που πίνετε!

Ποτήρι μαγικό: μαντεύει το υγρό που πίνετε!

4302710235_34238f4a43_o

Είναι ένα συνηθισμένο ποτήρι; Έτσι μοιάζει. Μάλλον είναι μαγικό, δεν είναι ένα απλό χρωματιστό ποτήρι. Πώς να εξηγήσω ότι όταν είναι  άδειο δεν γράφει τίποτα και όταν γεμίζει σχηματίζονται λέξεις; Τότε πως ξέρει τι πίνω;

Τα πράγματα είναι πιο απλά απ’ ότι φαίνονται!

Σε κάθε πλευρά του ποτηριού αναγράφεται και κάποιο υγρό, αλλά λόγω του χρωματιστού μωσαϊκού της διακόσμησής του, αυτό δεν γίνεται αισθητό όταν το ποτήρι είναι άδειο! Όταν όμως γεμίσει με ένα ποτό συγκεκριμένου χρώματος, τότε τα μαρτυράει όλα!

Εμφανίζεται το όνομα του ποτού που πίνετε πάνω στο ποτήρι!  Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν σχέδια για πορτοκαλάδα (orange), Coca Cola, γάλα (milk) και Nescafe.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.