Αρχική InfoMommy Νέα Πού ν΄το, πού ν'το το αυγό; Διάσημοι σχεδιάζουν Fabergé αυγά και τα κρύβουν στους δρόμους της Νέας Υόρκης για καλό σκοπό (φωτό)

Πού ν΄το, πού ν'το το αυγό; Διάσημοι σχεδιάζουν Fabergé αυγά και τα κρύβουν στους δρόμους της Νέας Υόρκης για καλό σκοπό (φωτό)

65626
Και ξαφνικά η Νέα Υόρκη γέμισε αυγά! Το Fabergé Big Egg Hunt είναι ένα φιλανθρωπικό event που σπονσοράρει ο διάσημος γαλλικός οίκος κοσμημάτων Fabergé και θα διαρκέσει από τις 1-26 Απριλίου στη Νέα Υόρκη.

65627

Πάνω από 270 αυγά σχεδιάστηκαν από διάσημους καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές όπως ο Ralph Lauren, Carolina Herrera, η ιρανή αρχιτεκτόνισσα Zaha Hadid, Ronnie Wood, Marc Quinn, Bruce Weber κλπ. και ‘κρύφτηκαν’ σε διάφορα σημεία της Νέας Υόρκης.

65629

Όσοι τα βρουν και επιβεβαιώσουν τη θέση τους μέσω ειδικού app κερδίζουν διάφορα δώρα. Όλα τα αυγά θα εκτεθούν στο κοινό στο Rockefeller Center από τις 18-25 Απριλίου και μετά θα δημοπρατηθούν.

65632

Τα έσοδα θα δοθούν σε οργανισμό που προωθεί εκπαιδευτικά προγράμματα για την τέχνη στα δημόσια σχολεία της Νέας Υόρκης και σε οργανισμό για την προστασία του υπό εξαφάνιση Ασιατικού ελέφαντα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο http://eirinika.gr/gr/blog/new-ideas/design/avga-ny.asp


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.