Αρχική Famous Parents Που θα περάσει το καλοκαίρι η οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα;

Που θα περάσει το καλοκαίρι η οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα;

0002-mpeti-mpaziana-alexis-tsipras-1792013Στο Σούνιο μαζί με την οικογένειά του περνάει όσο ελεύθερο χρόνο του απομένει από το φορτωμένο του πρόγραμμα ο Αλέξης Τσίπρας. Με τις συναντήσεις και τις συσκέψεις να διαδέχονται η μία την άλλη, ο πρωθυπουργός προτίμησε για τις καλοκαιρινές του διακοπές έναν προορισμό κοντά στην Αθήνα για να χαλαρώσει με τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Μάλιστα, ολόκληρη η οικογένεια διαμένει σε ένα σπίτι που έχει νοικιάσει για όλη τη σεζόν η μητέρα της Περιστέρας Μπαζιάνα, όπου ο πρωθυπουργός πηγαίνει συνήθως τις καθημερινές. Οι διαπραγματεύσεις με τους εταίρους βρίσκονται σε εξέλιξη μέχρι η συμφωνία να κλείσει έως τις 18 Αυγούστου, ως εκ τούτου δεν μπορεί να απομακρυνθεί από το Μαξίμου.

Ωστόσο, αν καταφέρει να βρει λίγο χρόνο προγραμματίζει να επισκεφθεί κι ένα κοντινό νησί. Συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα της οικογένειας περιλαμβάνονται ολιγοήμερες διακοπές στο όμορφο νησί των Κυκλάδων, τη Σύρο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter