Αρχική Πασχαλινά Πού βρίσκεται το πιο πασχαλιάτικο δέντρο του κόσμου;

Πού βρίσκεται το πιο πασχαλιάτικο δέντρο του κόσμου;

eastertreeΜια μηλιά στην ανατολική πόλη του Saalfeld στη Θουριγγία, συγκεντρώνει κάθε χρόνο την περίοδο του Πάσχα τα βλέμματα της οικουμένης καθώς ο ιδιοκτήτης της Volker Kraft την στολίζει εθιμοτυπικά με 10.000 ζωγραφισμένα στο χέρι πασχαλινά αυγά. Η έμπνευση του είναι μια πασχαλιά που είχε δει μια φορά στολισμένη όταν ήταν παιδί και έτσι πριν από 48 χρόνια ξεκίνησε να στολίζει μια μικρή μηλιά στον κήπο του.

pb-110411-easter-tree-130p.photoblog900 Άρχισε με 18 πλαστικά αυγά και κατέληξε μαζί με την οικογένειά του σε αυτήν τη φετινή υπερπαραγωγή των 10000 αυγών, τα οποία μάλιστα πωλούνται στην τιμή των 5 ευρώ το καθένα. Έτσι εκατοντάδες επισκέπτες από διάφορες χώρες επισκέπτονται κάθε χρόνο για να θαυμάσουν τα αυγά του κυρίου Kraft.

Easter-Egg-Tree

0325-pin01


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.