Αρχική InfoMommy Νέα Πού βρίσκονται τα καλύτερα παραθαλάσσια μαγαζιά στην Ευρώπη;

Πού βρίσκονται τα καλύτερα παραθαλάσσια μαγαζιά στην Ευρώπη;

kriti

Σύμφωνα με τους αναγνώστες της Guardian -πού αλλού;- στην Ελλάδα, αφού ψήφισαν μια ταβέρνα στην Κρήτη και ένα beach bar στην Σαντορίνη ως τα πιο ωραία μέρη για να περάσεις κάποιες ώρες δίπλα στη θάλασσα.

Στο διαγωνισμό του Guardian για τον καλύτερο καφέ δίπλα σε παραλία στις πρώτες θέσεις οι αναγνώστες ανεβάζουν μια ταβέρνα χωρίς όνομα στην παραλία Μαρμαρά στο Λουτρό της νοτιοδυτικής Κρήτης: «Μια εκπληκτική μικρή ταβέρνα, ένα υπέροχο μέρος για μεζέδες, σουβλάκι, φρέσκο ψάρι, ρετσίνα ή ρακή», γράφει ο αναγνώστης και συνεχίζει: «Δεν είμαι σίγουρος ότι έχει όνομα, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Είναι η μοναδική σ' αυτή την υπέροχη παραλία».

Ενώ άλλος αναγνώστης δεν έχει λόγια για να περιγράψει μια καντίνα στο τέλος της παραλίας Καμάρι στη Σαντορίνη. Με τίτλο «Το καλύτερο beach cafe στην Ευρώπη», ο αναγνώστης γράφει: «Εκεί μπορείς να μείνεις από την ανατολή μέχρι και τη δύση του ήλιου. Θα ήταν παράλογο να μην αγαπήσει κανείς αυτό το μέρος». Ενώ μιλά με τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία και τον... φραπέ.

Αλλες προτιμήσεις για ευρωπαϊκά beach cafe είναι κάπου στην Κορνουάλη, στο Αμάλφι, στην Φορμεντέρα, στην Αντίμπ, στην Κροατία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.