Πραγματικός υπερήρωας: Γεννήθηκε 23 εβδομάδων και επέζησε έπειτα από 8 χειρουργεία!

Τα πρώτα γενέθλια του μικρούλη Griffin Stannard αποτελούν πραγματικό θαύμα για εκείνον και την οικογένειά του, αφού μέχρι πριν μερικούς μήνες δεν ήταν καν βέβαιο αν θα κατάφερνε να επιβιώσει. Ο μικρούλης ξεκίνησε τη ζωή του με τις πιο δύσκολες συνθήκες, αφού γεννήθηκε πρόωρα (μόλις 23 εβδομάδων), κάτι που τον ανάγκασε να περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στο νοσοκομείο.

Προβλήματα στους πνεύμονες και στο έντερο τον ανάγκασαν να υποβληθεί σε 8 συνολικά χειρουργεία μέσα σε λίγους μόνο μήνες και έτσι ήταν εξαιρετικά δύσκολο να πάρει βάρος.

Πριν από μερικές ημέρες, ο μικρούλης έσβησε το πρώτο του κεράκι στο νοσοκομείο Royal Children’s Hospital της Μελβούρνης, ζυγίζοντας μόλις 4 κιλά!

Αυτή είναι η δεύτερη αντίστοιχη «δοκιμασία» για την οικογένεια Stannard, αφού ο μεγάλος αδερφός του Griffin είχε επίσης γεννηθεί πρόωρα. Ο Spender, ωστόσο σήμερα έχει βάλει βάρος και μεγαλώνει υγιής, δίνοντας στην οικογένεια ελπίδα και για το δεύτερο παιδί.

Στα πρώτα γενέθλια του παιδιού τους, οι γονείς του Griffin καλούν τους πολίτες της Μελβούρνης να προσφέρουν δωρεές στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο, προκειμένου να συνεχίσει να παρέχει κορυφαία ιατρική περίθαλψη στα παιδιά που χρειάζεται να παραμείνουν εκεί για πολύ καιρό.

Πηγή: 7news.com.au