Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Praktiker: Μοναδικές ευκαιρίες σε επιλεγμένα προϊόντα (12-17/12)

Praktiker: Μοναδικές ευκαιρίες σε επιλεγμένα προϊόντα (12-17/12)

Η Praktiker Hellas, στο πλαίσιο των ‘γενεθλίων’ της για τα 20 χρόνια λειτουργίας της στην Ελλάδα, σας καλεί να επωφεληθείτε από μοναδικές ευκαιρίες και στις γιορτές!
Από τις 12 έως και τις 17 Δεκεμβρίου, επισκεφθείτε τα Praktiker κι επιλέξτε ανάμεσα σε μία ευρεία γκάμα επιλεγμένων δημοφιλών προϊόντων οικιακού εξοπλισμού και διακόσμησης.
Τηλεόραση LED με 99€ και φωτιστικά δαπέδου, σετ κορνίζες, σερβίτσια πορσελάνης, βαλίτσες ταξιδιού, καθώς και συσκευές πολτοποίησης Multi στην ελκυστική τιμή των €20.
Στην Praktiker Hellas παραμένουμε πιστοί στην αρχή μας για ανταπόκριση στις ανάγκες των καταναλωτών κι ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας όλα αυτά τα χρόνια με πλούσιες προσφορές σε ευρύ φάσμα προϊόντων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.