Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς Praktiker: Φοιτητικό σπίτι με τα ΟΛΑ του

Praktiker: Φοιτητικό σπίτι με τα ΟΛΑ του

praktiker-hellas_το-πρακτικό-κομμάτι-της-ζωής-μαςΗ Praktiker  στηρίζει διαρκώς τις αγοραστικές επιλογές των καταναλωτών και παρουσιάζει μέχρι τέλος Οκτωβρίου το «Σπίτι με τα ΟΛΑ του», δίνοντας έμφαση σε προϊοντικές κατηγορίες που ανταποκρίνονται στην καθημερινότητα των καταναλωτών και με είδη που προσφέρονται σε σταθερά ανταγωνιστικές τιμές.
Ετσι, για δεύτερη χρονιά, τα Praktiker «καλωσορίζουν» τη νέα γενιά φοιτητών προσφέροντας, και φέτος, οικονομικές προτάσεις και μοντέρνες ιδέες για τον εξοπλισμό κάθε φοιτητικού σπιτιού, καθώς και μοναδικές προσφορές που εξυπηρετούν στο ξεκίνημα της φοιτητικής τους ζωής, έως 30/10, δωρεάν μεταφορά για όλες τις αγορές των φοιτητών, συναρμολόγηση με 39 ευρώ για 1 ως 3 έπιπλα και με 49 ευρώ για 4 ως και 6 έπιπλα καθώς και προνομιακό πρόγραμμα από 6 ως 24 άτοκες δόσεις.

Και για τους φοιτητές που «αγαπούν» τις ηλεκτρονικές αγορές, τώρα με ένα κλικ στο www.praktiker.gr επιλέγουν αυτό που θέλουν, απ’ όπου κι αν βρίσκονται, για να στήσουν το νέο τους σπίτι οικονομικά και ανάλογα με το γούστο και τη διάθεσή τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.