Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Praktiker Hellas: Πρεμιέρα στο 2012… με 12€

Praktiker Hellas: Πρεμιέρα στο 2012… με 12€

Νέα χρόνια σημαίνει ανανέωση! Υποδεχθείτε το 2012, ανανεώνοντας τον οικιακό εξοπλισμό και τα αξεσουάρ αυτοκινήτου-μηχανής, επιλέγοντας ανάμεσα σε πρακτικές λύσεις από τα καταστήματα Praktiker, στην τιμή των 12€.
Μόνο 9 με 14 Ιανουαρίου, επιλεγμένα προϊόντα σας περιμένουν για έξυπνες και οικονομικές αγορές. Σίδερο ατμού, ατμοσιδερώστρα, βραστήρας, μεταλλικός καλόγερος, χαλιά, σετ ραφιών, σετ μπάνιου, χαρτοδοχεία, πιγκάλ και μαξιλάρια σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τους χώρους, ‘υπόσχονται’ να σας προσφέρουν λειτουργικότητα και αισθητική το 2012. Επίσης, κουκούλα μηχανής και δάπεδα αυτοκινήτου από λάστιχο θα εξασφαλίσουν την καθαριότητα και τη συντήρηση των αγαπημένων μεταφορικών μέσων σας.

Όλα στην τιμή των 12€, με μία επίσκεψη στο δίκτυο καταστημάτων της Praktiker Hellas!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.praktiker.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.