Αρχική Περιβάλλον Πρασινίστε τα μπαλκόνια σας

Πρασινίστε τα μπαλκόνια σας

prasino-mpalkoni-592x274

Το Βραβείο «καλύτερης πράσινης ιδέας» θεσμοθετεί ο Δήμος Βύρωνα και στο πλαίσιο αυτό προσκαλεί τους πολίτες να ανταποκριθούν στο σχετικό κάλεσμα, πρασινίζοντας τα μπαλκόνια τους.

Ο δημότης που έχει δημιουργήσει το πιο πράσινο μπαλκόνι, θα επιλεγεί στις 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στη φετινή συμμετοχή της πόλης στην «Ώρα της Γης», και στην πρόσκληση-«πρόκληση» που απηύθυνε ο Δήμος προς τους κατοίκους του να πρασινίσουν τα μπαλκόνια τους.

«Αν το μπαλκόνι σας είναι «πράσινο» μπορείτε να συμμετέχετε στην πρόσκληση-«πρόκληση» του Δήμου και να κερδίσετε 10 τριανταφυλλιές, για να του δώσετε ακόμα περισσότερο χρώμα».

thpic.php
Για δηλώσεις συμμετοχής και φωτογραφίες μπαλκονιών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο e-mail: info@dimosbyrona.gr, μέχρι τις 24 Μαΐου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν στο 213 2008656.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.