Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Πράσινος Περίπατος στη θάλασσα της πόλης»: Δράση στη Θεσσαλονίκη( 23/3)

«Πράσινος Περίπατος στη θάλασσα της πόλης»: Δράση στη Θεσσαλονίκη( 23/3)

IMG_7179

Ξενάγηση στους θεματικούς κήπους της Νέας Παραλίας διοργανώνει την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ελληνική Δασολογική Εταιρεία με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας.

Συγκεκριμένα η δράση με τίτλο «Πράσινος Περίπατος στη θάλασσα της πόλης», θα ξεκινήσει στις 11 π.μ από το Λευκό Πύργο και περιλαμβάνει ξενάγηση και ενημέρωση από τους μελετητές και επιβλέποντες του έργου, σχετικά με τα δένδρα, τους θάμνους και τα λουλούδια, που υπάρχουν στους θεματικούς κήπους της Νέας παραλίας. Στο τέλος του περιπάτου, θα μοιραστούν στους συμμετέχοντες εποχιακά και αρωματικά φυτά, καθώς και λεύκωμα για τους ιστορικούς κήπους της πόλης.
parko_attiko_01
«Ακόμη μια δράση σε συνεργασία με έναν πολύ σημαντικό φορέα υλοποιείται αυτή την Κυριακή. Η Ελληνική Δασολογική Εταιρεία έχει αποδείξει με τέτοιες δράσεις ευαισθητοποίησης, ότι μπορεί να συμβάλει, ώστε όλοι οι πολίτες να αποκτήσουν μια διαφορετική αντίληψη για το αστικό πράσινο. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και οι αρμόδιες υπηρεσίες, στέκονται πάντα αρωγοί σε τέτοιου είδους προσπάθειες» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν –ο αριθμός συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος- θα πρέπει να το δηλώσουν κατά τις ώρες 10 π.μ έως 2μ.μ, από την Τετάρτη 19 μέχρι και την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 στα τηλέφωνα:  2313.318.383 και 6934.388.927 (Διεύθυνση Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος /κ.Βαγγέλης Ματζίρης)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.