Αρχική InfoMommy Νέα Πρεμιέρα για την τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης της "Φαιναρέτης"

Πρεμιέρα για την τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης της "Φαιναρέτης"

168000_182211951818609_105091_nΜε την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας την Κυριακή 11 Μαΐου, η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Φαιναρέτη» (www.fainareti.gr), επεκτείνοντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες της για την προαγωγή της υγείας της γυναίκας, ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας Τηλεφωνικής Γραμμής Υποστήριξης της εγκύου και της νέας μητέρας για όλη την Ελλάδα. Η Τηλεφωνική Γραμμή 210-9319054 λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00πμ – 9:00μμ, και στελεχώνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας (ψυχολόγους και μαίες).

Μέσα από την Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης παρέχεται:

• Ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική στην έγκυο, λεχωίδα, νέα μητέρα, πατέρα, ευρύτερο οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον του ζευγαριού.
• Πληροφόρηση γύρω από θέματα που αφορούν την κύηση και τη λοχεία (προετοιμασία για τον τοκετό, θηλασμός, κτλ.).
• Ενημέρωση επαγγελματιών υγείας σε θέματα που αφορούν στην περιγεννητική περίοδο.

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Φαιναρέτη» ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό τη φροντίδα και την υποστήριξη της εγκύου, της νέας μητέρας και της οικογένειας. Η «Φαιναρέτη» οργανώνει δράσεις και αναλαμβάνει καινοτόμες πρωτοβουλίες με άμεση αναφορά στη γυναίκα και την οικογένεια και βασικό άξονα την αντίληψη ότι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών πρόνοιας και πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας δεν συνιστά πολυτέλεια αλλά ανάγκη και δικαίωμα κάθε πολίτη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.