Αρχική InfoMommy Νέα Πρεμιέρα σήμερα για τις χειμερινές εκπτώσεις

Πρεμιέρα σήμερα για τις χειμερινές εκπτώσεις

ekptoseis-55

Σήμερα Δευτέρα 13 Ιανουαρίου ξεκινάν επίσημα οι χειμερινές εκπτώσεις.

Σημειώστε λοιπόν σε μία λίστα ό,τι χρειάζεστε για εσάς, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας αλλά και για το σπίτι, υπολογίστε πόσα χρήματα μπορείτε να διαθέσετε και … καλές αγορές!

Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου.

Στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, από τις 11.00 έως τις 18.00.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων οι καταναλωτές πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί καθώς βάσει νόμου απαιτείται:

- Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (διαγραμμένης) και της νέας τιμής όλων των ειδών που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική, σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου αυτά εκτίθενται.

- Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης επιτρέπεται, αλλά δεν είναι υποχρεωτική. Ανήκει στη διακριτική ευχέρεια της κάθε επιχείρησης.

Όσον αφορά τους καταναλωτές, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών συστήνει να επιλέγουν τα προϊόντα που προτίθενται να προμηθευτούν, ύστερα από έρευνα της αγοράς και με γνώμονα την ποιότητα και την τελική τιμή έκπτωσης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.