Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Πρεμιέρα του «Cine Πυλαία» με την ταινία «Το τέλειο χτύπημα»

Πρεμιέρα του «Cine Πυλαία» με την ταινία «Το τέλειο χτύπημα»

afisa teleio xtipimaΑνοίγει για δεύτερη χρονιά ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, στην Πυλαία και αναμένεται να χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας κάτω από τα άστρα και το καλοκαιριάτικο φεγγάρι.

Μια σειρά ποιοτικών ταινιών επιλέχθηκαν και έτσι την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 και ώρα 9.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του «Cine Πυλαία» με την ταινία «Το τέλειο χτύπημα», μια εξαιρετική ταινία του μεγάλου σκηνοθέτη Giuseppe Tornatore.

Για πληροφορίες σε όλη τη θερινή περίοδο μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2313 302.635, ενώ μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του κινηματογράφου στο: http//www.pilea-hortiatis.gr/web/guest/cine/cinepanorama

Είσοδος Δωρεάν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.