Αρχική Προτάσεις Αγοράς Preschool park: Μια διαφορετική πρόταση για φύλαξη και απασχόληση του παιδιού σας

Preschool park: Μια διαφορετική πρόταση για φύλαξη και απασχόληση του παιδιού σας

preschool parkΌταν έχω ραντεβού στο γιατρό μου, στο λογιστή, στην αισθητικό μου ή θέλω απλά να πιω ένα καφέ με τις φίλες μου, το ζήτημα είναι ένα: πού θα αφήσω για λίγες ώρες το παιδί; Θέλω ένα ασφαλές περιβάλλον, όπου θα απασχοληθεί και θα έχει παρέα άλλα συνομήλικα παιδάκια. Θέλω ένα μέρος που θα το προσέξουν, θα το ψυχαγωγήσουν, και δεν θα αισθανθεί ούτε λεπτό την απουσία μου!
Ένα baby park για παιδιά προσχολικής ηλικίας, όπου η ασφάλεια, η αποδοχή και η τρυφερότητα θα κάνουν το παιδί να νιώσει σαν στο σπίτι του! Πολλά παιχνίδια και βιβλία σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Το παιδί σας θα έχει τη δυνατότητα να εκτονωθεί, να κοινωνικοποιηθεί, να παίξει, να χορέψει, να τραγουδήσει και να απολαύσει κάθε στιγμή της παραμονής του στο χώρο.

παιδότοποςΜε αυτό το σκεπτικό, η Ολγα Ιωαννίδη, babysitter και μητέρα η ίδια, αναλαμβάνει τη φύλαξη παιδιών στο σπίτι της, προσφέροντας ώρες παιχνιδιού και δημιουργικής απασχόλησης σε ένα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον.

-Πώς αποφασίσατε να δημιουργήσετε ένα τέτοιο χώρο (preschool park);
Ήθελα να προσφέρω μια διέξοδο στις μαμάδες που δεν έχουν λύση για τις ανάγκες της τελευταίας στιγμής. Εκτός από την ευελιξία του ωραρίου για τους γονείς, ήθελα να δώσω και στα ίδια τα παιδιά περισσότερες δυνατότητες απασχόλησης από εκείνες που πιθανόν να έχουν στο σπίτι τους. Ένα χώρο όπου μπορούν άφοβα να παίξουν με πλαστελίνες, να χρησιμοποιήσουν μαρκαδόρους, μπογιές, ακόμα και άμμο το καλοκαίρι, αλλά και πολλά άλλα πράγματα που είναι συχνά απαγορευμένα από τους γονείς λόγω της ακαταστασίας και της βρομιάς που δημιουργούν.

παιδότοπος preschool park-Ποιες περιοχές εξυπηρετούνται;
Ψυχικό, Φιλοθέη, Χαλάνδρι, Πεύκη, Γαλάτσι, Μαρούσι και γύρω περιοχές.

-Ποιες ώρες λειτουργεί το Preschool Park;
Δεν υπάρχει ωράριο! Κατόπιν συννενοήσεως με το γονιό κανονίζουμε ποιες ώρες επιθυμεί να κρατήσω το παιδί του, ακόμα και αν πρόκειται για Σαββατοκύριακα ή αργίες.

-Τι μπορεί να κάνει ένα παιδάκι εκεί;
Αυτό που προσφέρω είναι ώρες παιχνιδιού αλλά και δημιουργικής απασχόλησης σε έναν άνετο εσωτερικό χώρο αλλά και στον κήπο (τουβλάκια, lego, κουζινικά, μπάλες, βιβλία, επιτραπέζια, πλαστελίνες, μπογιές, κατασκευές κ.λπ.)

-Υπάρχει όριο στο πόσα παιδάκια μπορείτε να απασχολήσετε; Μέχρι τι ηλικία δέχεστε;
Μέχρι 4 παιδάκια από 18 μηνών έως και 5 ετών. Επειδή όμως υπάρχει αυτή η ευελιξία στο ωράριο, δεν έχει τύχει μέχρι τώρα να συμπέσουν πάνω από 2 παιδάκια τις ίδιες ακριβώς ώρες.

preschool park-Πώς θα είμαι σίγουρη ότι το παιδί μου είναι ασφαλές;
Όσον αφορά τη διαμόρφωση του χώρου, υπάρχουν όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις που παίρνει κάθε γονιός στο σπίτι του, για το παιδί του, αλλά αυτό που μετράει περισσότερο είναι η προσωπική επαφή και η δυνατότητα συνεχούς επίβλεψης λόγω της μικρής ομάδας παιδιών.
Για περισσότερες πληροφορίες: καλέστε στο τηλέφωνο 6941664050
αλλά και στο Preschoolpark.blogspot.com.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter