Αρχική InfoSchool Δημοτικό Πρέβεζα: Έσπασαν την πόρτα 4ου Δημοτικού σχολείου και σουλατσάριζαν στους διαδρόμους

Πρέβεζα: Έσπασαν την πόρτα 4ου Δημοτικού σχολείου και σουλατσάριζαν στους διαδρόμους

mpwwaiskΈνα ακόμα περιστατικό βανδαλισμού σε σχολείο της Πρέβεζας, σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης και έρχεται αν προστεθεί στα τόσα άλλα που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες σε διάφορα σχολεία της πόλης.

Αυτή τη φορά στο στόχο των βανδάλων βρέθηκε το 4ο Δημοτικό Σχολείο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Pamepreveza.gr άγνωστοι, σπάζοντας μια από τις τρεις πόρτες εισόδου, μπήκαν μέσα και έκαναν βόλτες στους διαδρόμους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, άφησαν και τα ίχνη από τα παπούτσια τους στους χώρους που… επισκέφθηκαν. Από τις πρώτες εκτιμήσεις δεν φαίνεται να προχώρησαν σε κάποιου άλλου είδους βανδαλισμούς ή κλοπή, μιας και όλες οι πόρτες των αιθουσών ήταν κλειδωμένες. Το 4ο Δημοτικό, γειτνιάζει με το 10ο νηπιαγωγείο και με το νέο βρεφονηπιακό σταθμό ο οποίος ολοκληρώνεται σύντομα.

Σύμφωνα με το διευθυντή του 4ου Δημοτικού Γιώργο Σαράφογλου, η ύπαρξη ενός φύλακα και για τα τρία σχολικά κτήρια από το απόγευμα και έπειτα, μπορεί να είναι μια αποτελεσματική λύση, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που το σχολείο γίνεται στόχος αφού και κατά το παρελθόν έχουν σημειωθεί καταστροφές, που επιβαρύνουν τον σχολικό προϋπολογισμό για την αποκατάστασή τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.