Πρέβεζα: Τι σχέση μπορεί να έχουν ένας βρεφονηπιακός σταθμός, μια παιδική χαρά και η Αστυνομία;

mpwuwhdjΟ λόγος για την παιδική χαρά που έχει κατασκευαστεί στον βρεφονηπιακό σταθμό δίπλα από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Pamepreveza.gr η έλλειψη παιδικής χαράς σε μια τόσο μεγάλης έκτασης περιοχή της Πρέβεζας, στον Υδατόπυργο, δημιουργεί, και κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, σοβαρά προβλήματα μιας και τα παιδιά δεν έχουν χώρους παιχνιδιού.

Η συγκεκριμένη παιδική χαρά, η οποία βέβαια ανήκει στον βρεφονηπιακό σταθμό φαντάζει δώρο εξ ουρανού. Περιμετρικά μεγάλα κάγκελα, που σίγουρα δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο για την είσοδο παιδιών σε αυτή. Αν και η πόρτα της περίφραξης εχθές, που τραβήχτηκαν και οι φωτογραφίες, ήταν ανοιχτή.

Μάλιστα οι πρώτες ζημιές έγιναν, με το σπασμένο τζάμι στο παράθυρο του κτηρίου.Και σε όλο αυτό το σκηνικό έρχεται να προστεθεί η παρουσία της Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν καταγγελίες για παρενόχληση παιδιών από άτομα, πιθανόν Ρομά. Το Σάββατο το απόγευμα στο σημείο έφτασε η Αστυνομία μετά από καταγγελίες για συγκεκριμένο περιστατικό και σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά.