Αρχική InfoSchool Δημοτικό Πρέβεζα: Βάνδαλοι προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στο 7ο Δημοτικό Σχολείο

Πρέβεζα: Βάνδαλοι προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στο 7ο Δημοτικό Σχολείο

sxoleio2Ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό βανδαλισμού το οποίο συνοδεύτηκε μάλιστα από απόπειρα εμπρησμού συνέβη τις προηγούμενες ημέρες σε σχολείο της Πρέβεζας. Συγκεκριμένα στην κουζίνα του 7ου Δημοτικού Σχολείου στο Ψαθάκι βρέθηκε μισό καμένο μπουκάλι από οινόπνευμα το οποίο μάλιστα είχε τοποθετηθεί πάνω σε θρανίο που υπήρχε στον ίδιο χώρο. Παρότι εικάζεται ότι έγιναν προσπάθειες να σβήσει η φωτιά αφού στον χώρο βρέθηκαν νερά ,κάποια μικροαντικείμενα κάηκαν από τις φλόγες.

Οι άγνωστοι όμως δεν αρκέστηκαν στην καταστροφή που προκάλεσαν αφού φεύγοντας άφησαν ανοιχτές όλες τις εξωτερικές βρύσες του σχολείου. Οι δράστες αφαίρεσαν τρόφιμα από την κουζίνα και κάποια υλικά κατασκευών, ενώ από την έρευνα που διενεργήθηκε από τις αρμόδιες αρχές προέκυψε ότι έκαναν πιθανότατα χρήση γαντιών για να μην αφήσουν αποτυπώματα. Η διεύθυνση του σχολείου ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές και υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστων, ενώ διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Το φαινόμενο των βανδαλισμών στα σχολεία του Δήμου έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα ωστόσο αυτή την φορά το περιστατικό κρίνεται ακόμη πιο σοβαρό αφού οι δράστες έδειξαν αποφασισμένοι να προκαλέσουν σημαντικές ζημιές μέσω της απόπειρας εμπρησμού.

Πηγή: http://www.epirus-tv-news.blogspot.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.