Αρχική Προτάσεις Αγοράς Primavera...Φροντίζουμε την επιδερμίδα μας με την πιο αγνή μέθοδο!

Primavera...Φροντίζουμε την επιδερμίδα μας με την πιο αγνή μέθοδο!

Η Primavera προσφέρει δύο μοναδικές σειρές οργανικής φροντίδας προσώπου. Και οι δύο αποτελεσματικά και φυσικά φροντίζουν και προστατεύουν το δέρμα με ισχυρές φυτικές ουσίες. Όλα τα προϊόντα περιποίησης προσώπου ακολουθούν την παράδοση της Primavera να χρησιμοποιεί 100% αγνά συστατικά.

Σειρά περιποίησης Natural Balance – Για ξηρό, ώριμο δέρμα, ή για όσους ενδιαφέρονται να διατηρήσουν τη νεανική ομορφιά. Μια πραγματική καινοτομία στην οργανική φροντίδα δέρματος.
Σειρά φροντίδας Aroma-Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Κάθε προϊόν απελευθερώνει μοναδικά αρωματοθεραπευτικά οφέλη.
Από τη γη ως το δέρμα σας , η primavera δεσμεύεται να παρέχει στους καταναλωτές μια ολοκληρωμένη οργανική περιποίηση. Κάθε προϊόν  που φέρει τη σφραγίδα ποιότητας της Primavera:

-Περιέχει φυσικά ή οργανικά συστατικά που έχουν μεγαλώσει στο πιο αγνό έδαφος, από ειδικούς της περιοχής που έχουν αφιερωθεί στη διατήρηση των παραδόσεων ετών και στη γνώση της αγροκαλλιέργειας .
-Αναπτύχθηκε και ελέγχθηκε από την ομάδα ειδικών της εταιρίας, η οποία κατέχει εμπειρία δεκαετιών στα φυτά και τις επιδράσεις τους στο σώμα και το νου.
-Έχει αυθεντική φόρμουλα και είναι παραδειγματικά αγνό και τέλειο.
-Υπερβαίνει τα βιομηχανικά πρότυπα και σε πολλές φάσεις της παραγωγής συναντά τις απαιτήσεις της οργανικής πιστοποίησης και της πιστοποίησης από την Demeter.
-Παράχθηκε χωρίς να βλάψει το περιβάλλον και τα ζώα
-Ομορφαίνει το σώμα, προστατεύει το περιβάλλον και διεγείρει το μυαλό
-Προάγει την «Αγνή χαρά της ζωής» μέσα από τα πιο εκλεπτυσμένα αρώματα της φύσης.
-Δεν περιέχει πρόσθετα ή συντηρητικά, γι’ αυτό και είναι συσκευασμένο σε προστατευτική συσκευασία ώστε να διατηρείται φρέσκο και δραστικό μέχρι την τελευταία σταγόνα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.