Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Προ των πυλών το «στήσιμο» του δέντρου από κουτιά με γάλα για τους Γιατρούς του Κόσμου

Προ των πυλών το «στήσιμο» του δέντρου από κουτιά με γάλα για τους Γιατρούς του Κόσμου

tree2Η Θεσσαλονίκη-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 στηρίζει τη δράση των Γιατρών του Κόσμου, των Thessalonistas και της ομάδας κρουστών του Προγράμματος Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ», που υψώνουν για μια ακόμη χρονιά το δέντρο της αγάπης και της αλληλεγγύης. Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, μικροί και μεγάλοι στήνουμε και φέτος όλοι μαζί ένα δέντρο από κουτιά με γάλα για να έχουν και αυτά τα Χριστούγεννα, όλα τα παιδιά ένα ποτήρι ζεστό γάλα.

Την ίδια μέρα και ώρα, παράλληλες δράσεις θα πραγματοποιούνται στην Αθήνα (στα Προπύλαια σε συνεργασία με τους Atenistas), στην Πάτρα (Πλατεία Γεωργίου) και στα Χανιά (Πλατεία 1866). Στην περσινή εκδήλωση η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 55.000 κουτιά γάλα και 4 τόνοι τρόφιμα.

tree1Η Θεσσαλονίκη-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014, θέλοντας να βοηθήσει τον κόσμο που θέλει να συμβάλλει στην προσπάθεια, αλλά δεν μπορεί να παραβρεθεί στο «στήσιμο» του δέντρου, συγκεντρώνει κουτιά γάλα μακράς διαρκείας, καθώς και βρεφικά γάλατα (σκόνη), παιδικές τροφές, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, λάδι και ζάχαρη στα γραφεία της.

Στόχος μας να συγκεντρώσουμε 2014 γάλατα!

Παραλαβή: Καθημερινά, Δευτέρα με Παρασκευή (μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2013) από τις 10.00 μέχρι τις 14.00.
Διεύθυνση: Μαρίας Κάλλας 23, περιοχή Ποσειδωνίου,
τηλ. 2313. 318.235 και 6978.485.499


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.